مشاوره حقوقی رایگان - سامانه تصمیم

باسلام. برای درخواست در سامانه تصمیم نیاز به شماره تلفنی دارد که بنام طرفین باشه. همسر من متاسفانه شماره به نامش نیست و خط تلفنش را انتقال داده. و اطلاع ندارم که کجاست. راه حل من چیست وچگونه میتوانم در سامانه تصمیم ثبت نام کنم و ادامه دهم. با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورت عدم امکان ثبت تقاضای مشاوره در سامانه زمان تصمیم با شماره تلفن والدین طرف شما ؛ می توانید مستقیما به مراکز مشاوره طلاق تحت نظارت دادگستری مراجعه وفرآیند را دنبال کنید موفق باشید .