مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت از طریق تلفن (ایجاد تنش روانی در فرد)

سلام عزیزان: کسی که مزاحم تلفنی دارد چه کند؟ یه موقع فردی یک مزاحم دارد و مثلا فحاشی می کند خوب که این امر مشخص است، اما یک موقع فردی صد ها مزاحم تلفنی دارد !! مثلا شماره اش پخش شده توسط فردی دیگر راهش چیست؟ به جز تعویض سیم کارت ؟ آیا شکایت از تک تک مزاحمان ؟؟؟؟؟؟؟؟
یک سوال خاص هم دارم (آیا اگر کسی با تلفن کسی تماس بگیرد و غیر مستقیم بگوید که من تو را میشناسم و مثلا می دانم که کجا هستی و چه کار می کنی! و این امر چندین بار توسط شماره های دیگر مکررا تکرار شود؟ و موجب آزار و ترس روانی در فرد گردد چه باید کرد؟ چگونه اثبات باید کرد؟ ممنون اگر به سوال دوم بیشتر پاسخ دهید؟ آیا به صرف این که فرد غیر مستقیم به مخاطب میفهماند که من مثلا تو را زیر نظر دارم این را میتوان پی گیری نمود؟ از مصادیق تهدید هست؟ متشکرم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال در آن واحد امکان جنگیدن با بیش از 100 نفر مزاحم تلفنی نیست ! بهتر است سیم کارت خود را تعویض نمائید و امنیت روانی را به خود بازگردانید . همچنین توصیه می شود منشأ ، علل و سبب مزاحمت های تلفنی را رفع نمائید و نه اینکه به جنگ با معلولهای مزاحمت های تلفنی بروید !