مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت شخصی که امور مالی ساختمان را برعهده گرفته برای اهالی ساختمان

ما در یک بلوک 24 واحدی زندگی میکنیم فضای روبروی بلوک جزو فضای عمومی شهرک هست و جای پارک فراوان دارد و از این فضا 6 بلوک 24 واحد استفاده میکنند و فضای بسیار بزرگی است و طبق گفته خود هیئت امنا هر کس میتواند در هر جا ماشین خود را پارک نماید و فضای پارک ماشین به هیچ وجه سند پارکینک برای هیچ کس نیست و کاملا عمومی است . شخصی که امور مالی بلوک ما را برعهده دارد با تهدید و ارعاب و با ایجاد مزاحمت برای اهالی ساختمان آنها را مجبور میکند که در جایی که خودش تعیین میکند ماشین را پارک کنیم در حالیکه کاملا به رفتار خودش آگاه هست و میدونه عملی که انجام میده غیر قانونی است ولی این مزاحمت 3 ماه است که دارد اتفاق میفتد و اهالی را کلافه کرده . چیکار باید کرد؟
هر چی بهش میگیم اصلا نمیخوایم تو امور ساختمان را به عهده بگیری به زور خودش رو به دیگران تحمیل کرده و حتی کلید های ساختمان رو تحویل نمیده . میشه راهنمایی کنید چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دردادگاه طرح دعوی مزاحمت مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی، دعوای مزاحمت را به ثبت برسانید‌.