مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کارت ملی

با سلام
برای کار با عنوان کارشناس ارشد زیست شناسی یک مجموعه خدمات آزمایشگاهی زیست شناسی مراجعه کردم، در مدت دو هفته کار به صورت آزمایشی از من درخواست اصل کارت ملی داشتند، ابتدا گفتند برای تنظیم قرارداد و بعد که دریافت کردن گفتند برای عدم افشای اطلاعات شرکت اصل کارت ملی رو گرفتند، وقتی قبل از امضای قرارداد به دلیل عدم هماهنگی کار با عنوان شغلی درخواستی اعلام عدم همکاری کردم گفتند حداقل یک هفته باید کارت ملی دستشون باشه و به هیچ عنوان نمیدن به دلیل امکان افشای اطلاعات، در مدت دو هفته ای که بودم متوجه شدم قبل از من هم افرادی مشکل مشابه داشتند و با تماس های مکرر کارت ملیشون رو دریافت کردند، این کار آیا جزو قوانین رایج شرکت هاست یا نوعی تخلفه؟! امکان سو استفاده از اصل کارت ملی من هست؟!! ممنون میشم راهنمایی کنید چون نمیتونم ازشون مدرکم رو بگیرم و خیلی مستاصل شدم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در دنیای واقعی هر احتمالی می‌تواند وجود داشته باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه اصل کارت ملی در اختیار شرکت است احتمال کلاهبرداری بسیار بالاست. بنابراین نسبت به اخذ کارت ملی خود در اسرع وقت اقدام بنمائید.