مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام همسر بنده بی گناه متهم شدند به داشتن یک شیشه مشروب در ماشین البته برای سال 97 هست و همان موقع گفتند پرونده بسته شده چون اظهار نادمی کرده بود اما بعد از واخواهی که چون بی گناه بوده پرونده بسته نشده از آنجایی که مستاجر بودن و نقل مکان کردن متوجه احضاریه های دادگاه نشدن بعد حکم غیر حضوری صادر کردن برای یکسال حبس ، وکیل گرفتیم ولی متاسفانه وکیل خوبی نبودن و کاری انجام ندادن الان به اجرای احکام رفته و حکم جلب براشون صادر شده
بخدا پاپوش بوده و ایشون بی گناه هستن اصلا روحشون از آن شیشه مشروب خبردار نبوده تازه حتی نخورده بودن توی خونش الکل نبوده ، آدم مومن خانواده دار بدون حتی یک سابقه ، کارمند و خانواده ایثارگر ، الان چیکار باید بکینم که زندان نبرن هم کارش را از دست میده هم پای آبرو وسط هست راه حلی هست که بشه زندان نره البته از ترس اصلا مراجعه نکرده فقط وکیل رفته چندباری دادگاه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی پرونده و مدارک است. اگر رای حضوری و مهلت اعتراض به پایان رسیده باشد و قطعی باشد،مشکل ترمیشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان استفاده از پابند الکترونیکی وجود خواهد داشت
و شما باید به قاضی ناظر زندان درخواست بدهید
و شما میتوانید بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.
می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید و از طریق رئیس دادگستری استان موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هرچه وکیلتان گفته درسته ، البته وکیل از ابتدای داستان باید می گرفتید