مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کد ملی

با سلام
آیا بخاطر عدم پرداخت اقساط مهریه تا ابدیت باید کد ملی بنده مسدود باشه؟واقعاً توانایی پرداخت ندارم دو ساله بیکارم با کلی بدهی و پرونده دادگاهی و حکم توقیف اموال از طرف بانک و...

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست تعدیل اقساط مهریه را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا آری

چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد.