مشاوره حقوقی رایگان - محدودشدن فعلی در ادامه مسدود شدن بابت فعالیت در سایت شرط بندی

محدود شدن فعلی در ادامه مسدود شدن بابت فعالیت در سایت شرط بندی
آیا این اتفاق بابت شکایت رخ داده یاکلا بابت اینکه نیاید توسایت فعالیت میکردم ولا که نمی‌دانستم که به اینجا میکشد آیا میشود توضیح دهید که چه اتفاقی در انتظار من است

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر از سوی دادستانی کل کشور به احتمال جریمه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکایت
شما مرتکب جرم شده اید و باید در مراجع قضایی حاضر شوید
و ممکن است با اخذ جزا نقدی پرونده مختومه گردد