مشاوره حقوقی رایگان - ماشین صفر خریدم

پراید 3 ماه میشه از ماه اول مشکل موتور داشته 3 بار خابوندم یه 7روز یه 8 روز یه 14 روز کلی قطعه عوض شده دیروز تحویل گرفتم از نمایندگی ولی هنوز ایراد داره من خرج خوانواده میدم قسط میدم پدرم فوت شده مادرم زیر نظر بهزیستیه ... چی کار کنم هیچکس جواب نمیده ...موتور ماشین صفر ایراد داره .. اصلا انگار چپیه ماشین خسته شدم یه راه حل بگین دیگه بریدم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
اظهار نامه مبنی بر معیوب بودن موتور به شرکت ارسال میکنید و یک دادخواست تامین دلیل و نهایتا اعلام فسخ قرارداد و مطالبه ثمن کنید.