مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و توهین با پیامک

با سلام و حسنه نباشید خانمی همراه پسرش بخاطر شکی که به همسرش داره دائم مدتهاست بنده رو تهدید میکنه و توهین و افترا می‌زند
و منو با پسرم تهدید می‌کند که پسرتو میزنم و پسرش میگه پسرت رو به عزای مادرش میشونم من همسر ایشون رو میشناسم چون قبلا همکار بودیم من چه اقدام قانونی میتونم بکنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید دردادگاه طرح دعوی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکوائیه تهدید به قتل و توهین را اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عناوین مجرمانه توهین و تهدید به قتل به استناد پیامک‌های ارسالی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.