مشاوره حقوقی رایگان - منزل

سلام من طبقه دوم خونه پدرم را با هماهنگی پدرم و خانواده درست کردم با هزینه شخصی خودم ولی الان بعد از سه سال از به نام زدن آن پدرم خودداری میکنه ایا با شکایت میتوانم آن را بگیرم ویا خیر .
یه سوال دیگه هم داشتم که آیا با شکایت کل طبقه دوم برای من میشود و یا فقط خرجکردم را میتونم بگیرم ضمنا کل فامیل هم در شاهد من هستند و کل فاکتور خرج کردم دارم و اگر بنا به خرج گرد باشه تو این سه سال هزینه ماهانه این طبقه دوم که من سکونت داشتم از من گرفته میشه و و یا از خردکردن من کم میشود

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر بتونید ثابت کنید که با اذن و اجازه پدرتون به ساخت منزلی برای خودتان مشغول شدید بله اون طبقه مال شماست فقط کلمه به کلمه باید رعایت شود اجازه پدر ...خرج شما ...و ساخت برای شما