مشاوره حقوقی رایگان - داد و فریاد کردن

ایا دادو بیداد کردن در جلوی درب خانه مادرشوهر خواهرم در حد یک دقیقه البته بدون توهین کردن و بدون درگیری جرم است دادو بیداد در حد اینکه مادرشوهر خواهرمو صدا کردم که کارش دارم البته خواهر و دامادم در حال جداشدن میباشند و اینکه دامادم و پدرش از ما شکایت کردن و ارجاع شده به شورای حل اختلاف ایا جرمی مرتکب شدیم چون انها به اسم تخریب و توهین شکایت کردن و کلا یک دقیقه هم نشده ایا جرمی بوده حتی یه مشت هم به شیشه مغازه زدیم که شیشه نه شکسته نه....

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باراثبات ادعا برعهده شاکی ومدعی است اگر نتوانند ثابت کنند نتیجه ای شکایتشان ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله مرتکب جرم شده اید و تشخیص عنوان مجرمانه با مقام قضایی است