مشاوره حقوقی رایگان - فروش واحد و عدم تسويه حساب خريدار

سلام
من يك واحد مسكوني رو طي معامله اي در املان به دو نفر فروختم و قرار بود طي 3 مرحله مبلغ اون تسويه بشود كه 2 مرحله اون تسويه شده و يك مرحله كه قرار بود روز تنظيم سند تسويه بشه انجام نشده بنده در روز تنظي سند بدليل مشكلات شخصي نتونستم در دفتر خونه حاضر شم كه تلفني با خريداري هماهنگ كردم و بعد از دو روز تمامي پرداختي هاي شهرداري و مداركم در دفترخونه آمده بوده حتي سند هم تنظيم شده اما الان بيش از 2 هفته ست كه خريدار جواب نميده و همينطور از طريق املاك داره امروز و فردا ميكنه ميخواستم ببينم با توجه به اينكه تمامي مدارك من آماده ست و خونه هم تخليه است آيا من ميتونم از طريق قانوني اقدام كنم و به حقم برسم يا حتي ادعاي خسارت نم يا نه؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به شرایط قرارداد دارد.اظهارنامه ارسال واعلام کنید سند آماده هس وباهماهنگی در دفترخانه جهت انتقال وتنظیم سند حاضرشوید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید اطهارنامه میزدید نه بصورت شفاهی تاریخ تنظیم سند را عوض کنید
اظهارنامه برنید و قید کنید شماازهمان زما مدارکتان امادست و ایشان استنکاف میورزد و تبعات قانونی تاخیر باایشان نواهد بود

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بموجب اظهارنامه آمادگی خود جهت حضور در دفترخانه رو اعلام کنید و مهلت 10 روزه ای قرار دهید. از ابتدا نباید بصورت شفاهی و تلفنی توافق میکردید. در اظهارنامه خود ضمانت اجرای عدم انجام تعهدات ایشان و عدم پرداخت الباقی ثمن رو بیان کنید. امکان مطالبه وجه التزام یا خسارت قراردادی تاخیر انجام تعهدات را دارید. برای تنظیم اظهارنامه میتوانید تماس تلفنی بگیرید تا راهنمایی شوید.