مشاوره حقوقی رایگان - بالا بود زمین خریداری شده توسط املاک و عمل نکردن به تعهدات

با سلام بنده یک زمین قولنامه ای در جاده ... خریداری کردم به مبلغ 2100 که املاک مبلغ 100 تومن بالا بود کرده ، میگم پول منه چرا این کارو کردی من بشما اعتماد کردم میگه از فروشنده گرفتم بشما ربطی نداره، اینم بگم که مبلغ اون چک رو هم آورده در قرار داد خرید زمین ولی جدا برای خودش برداشته ،بعد از اون قرار به تسویه زمین شهرکی از مدیر شهرک داشتیم ، که انجام نمی‌دن اونم میگه 25 تومن برا تسویه شهرک بده ، از همه مهتر در اول کار بما گفتن زمین آب کشاورزی داره و قولنامه 2 دست قبل و بما نشون دادن 30 دقیقه ای اب داره و تو پیش نویس ننوشتن گفتن تو قولنامه رهگیری مینویسیم اونم ننوشتن ، تازه این املاکی آنقدر رو داره اومده مغازه ما هود و سینک و یکسری وسایل برده مبلغ 21 تومان پول اونم نمیزنه میگه بابت کمیسیون ، یعنی آخر کار ما حساب کردیم این املاکی با دروغ و دغل تا الان مبلغ 146 میلیون مارو تلکه کرده ، تازه مدارک اصلی هم دستشون نگه داشته و نمی‌دن و فقط ما یه رسید داریم ازشون ؟ لطفا مارو راهنمایی بفرمایید که چکار کنیم با رفتن به اتحادیه و جایی مشکل حل میشه یا اینکه باید شکایت کنم ازشون.

پاسخ ها :

خرید ملک