مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تهیه مسکن

با سلام
همسرم مدت یساله منزل مشترکمون رو ترک کردن/ ابتدا اجاره نامه به نام همسرم بود ولی سال دوم زندگی ایشون اجاره نامه رو به نام من زدن و برای تمدید سال سوم مبلغ زیادی از خونواده من قرض کردن و قرار بود اصل پول رو ماهانه به خونوادم پس بدن چند قسط پرداخت کردن و بعدش دیگه ازون خونه رفتن و ندادن الان در دادگاه الزام به تهیه مسکن که من شکایت کردم میگن مبلغ ودیعه که 3 سال پیش به نامش زدم رو تهیه و مبالغی هم که به خونوادش دادم رو هم پس بده تا من خونه بگیرم وگرنه ندارم که بگیرم/سوال من اینه ایشون در کمال صحت عقل در در دفتر املاک اون اجاره نامه رو به نام من زدن و اینکه وظیفه تامین مسکن بر عهده اقاست با توجه به اینکه در دوسال اخیر خونواده من پولشونو به عنوان امانت ودیعه گذاشتن پس تکلیف این مدتی که به جای ایشون خونه گرفتن برا ما چی میشه؟ ضمنا من کلی پیرینت حساب دارم که مبالغ زیادی به حساب همسرم واریزی داشتم. قاضی دادگاه خانواده میتونه بگه این مبالغ رو من به همسرم بپردازم تا ایشون خونه بگیره؟ چون در صورت جلسه دادگاه فقط مواردی که همسرم گفتن رو آوردن و توجهی به پیرینت حسابای من نکردن/ رای نهایی هم هنوز صادر نشده

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام در خر صورت وطیفه شوهر شما تهیه میکن هست و هر اختلاف حسابی وجود داره جای دیگه می بایست حل شود اگر مسکن تهیه نشود دادگاه به حساب ایشان میبایست مسکن تهیه کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نظر قاضی دارد و نظر ایشان قابل پیش بینی نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که رنگ مطابق عدل و انصاف صادر نشده باشد می‌توانید اعتراض بزنید برای مبالغی که به همسرتان پرداخت کرده‌اید دادگاه خانواده تصمیم نخواهد گرفت از طریق دادگاه حقوقی اقدام کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

فعلا یا مصالحه کامل یا فقط منتظر دادنامه باشید که تعیین تکلیف قانونی شوید