مشاوره حقوقی رایگان - دو تکه بودن خودرو

با سلام
اگه فروشنده از دوتکه بودن خودرو اطلاع نداشته باشه میتونه از خودش دفاع کنه ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بی اطلاع باید اثبات شود و پروسه دارد به این سادگی نیست که فروشنده اعلام کند اطلاع نداشتم و دادگاه قبول کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام منظور شما چه دفاعی است در اینجا شخص خریدار می‌بایست ادعا داشته باشدشخص فروشنده می‌تواند به نفر ماقبل خود مراجعه کند