مشاوره حقوقی رایگان - از موارد نادر انتقال سند مالکیت خودرو ...

با سلام‌.‌ بنده‌ یک‌ خودرو پژو 405 را سال گذشته از شخصی خریداری نمودم. که مبلغ 1/500/000 تومان از کل مبلغ‌، مقرر گردید که سه ماهه در سه نوبت به فروشنده پرداخت کنم و در پایان اقساط سه ماهه ، ‌فروشنده سند و مدارک خودرو را بنام حقیر کند. که ماه اول، تلفنی به بنده گفت که سندی‌ در‌ کار‌ نیست و من هم به صورت قولنامه‌ ای از شخصی خریداری کرده‌ام، و به دلیل حادثه زلزله‌ آن‌ شخص هم سند را از دست داده‌ بهمین‌ خاطر من هم 1/500/000 تومان‌ را به شما بخشیدم‌. حالا بنده نیز فقط یک مبایعه‌نامه (قولنامه) متعلق به بنگاه به عنوان مدرک ماشین و معامله در اختیار دارم. چگونه سند و برگ سبزه کارت ماشین را دریافت کنم؟ تمنا دارم بنده رو کامل راهنمایی کنید. لطفاً. ضمن تشکر و قدردانی.

پاسخ ها :

محمد اسماعیل بیگی

جناب آقای محمد اسماعیل بیگی :

با سلام
موضوع شما حتیاج به مشاوره ی حضوری دارد و می بایست اسناد و مدارکتان رویت شود