مشاوره حقوقی رایگان - حکم غیرقابل اجرا و مشمول مرور زمان شده

با سلام
در حدود سال 1370 پرونده خلع ید و قلع بنا توسط وراث به اجراییه رسیده ولی 2 نفر از وراث که برای اجرا مراجعه کرده بودند با دریافت مبلغی (احتمالاً اجرت‌المثل) از اجرای حکم انصراف داده و صلح می‌کنند (صورتجلسه صرفا صلح را مکتوب کرده) لیکن پس از یک سال متصرف ادعا می‌کنند ملک از کلیه وراث با آن مبلغ خریده شده و بدون سند کتبی مالکیت ولو عادی دادخواست الزام به تنظیم سند خواسته که رد شده لیکن در دیوان قابل تایید دانسته نشده و مجدد به شعبه بدوی ارجاع شده اینبار براساس شهادت شهود بیع برای دادگاه اثبات شده و بخشی از وراث به تنظیم سند محکوم شدند و در دیوان تایید شد (2 نفر صلح کننده و 1 نفر که در پرونده خلع ید موکل یکی از آن 2 نفر بوده) رای به دلیل تفکیکی نبودن ملک قابل اجرا نبوده و ضمنا اجراییه خلع ید همچنان از طرف سایر وراث علیه خواهان جاری بوده، ضمنا در خواسته خواهان اثبات بیع وجود نداشته (حکم فراتر از خواسته صادر شده) و درخواست تفکیک سند نیز نه خواسته و نه صادر شده، سالهاست متصرفین و ایادی بعدی بدون سند در ملک تصرف دارند.
مسیر پیشنهادی وکلای محترم برای نقض این رای کدام است؟ درخواست عدول از رای از شعبه قطعی کننده در دیوان؟ شکایت از قاضی (مرحوم شده) بابت اشتباه یا قصور؟ درخواست اعاده موضوع ماده 477؟ پیگیری خلع ید بدون توجه به رای صادره
طبیعتاً این پرونده برای پیگیری نیاز به وکیل خواهد داشت اما چگونه مسلطترین وکیل به این موضوع را انتخاب کنیم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

انتخاب وکیل با خودتان است ، می توانید به کانون وکلا یا مرکز مشاوران قوه قضائیه مراجعه و راهنمایی بگیرید . در خصوص احکام قطعی می توانید تقاضای اعمال ماده 477 نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.