مشاوره حقوقی رایگان - مزاحم تلفنی و بیعانه گرفتن بابت آگهی

با سلام
شخصی در سایت آگهی ماشین قیمت مناسب داده بود...باهاشون تماس گرفتم اشغال بودند..بعد خودش تماس گرفت و گفت اگر ماشین مورد پسند است بیعانه بده...چهار بار با بنده تماس گرفت و قانعم کرد مبلغ 5تومان به حسابش واریز کنم بعد از واریزی دیگر جوابگو نبودند...1/آیا میتوانم شکایت مزاحم تلفنی از ایشان بکنم؟2/ چه شکایتی بکنم تا پولم را پس بگیرم؟ممنون که مطالعه کردید و به دو سوالم پاسخ میدهید....

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت مزاحم تلفنی چرا شکایت کلاهبرداری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به اتهام کلاهبرداری طرح شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
ابتدا باید اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید