مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. وقت بخیر. مهریه خانم من 72 سکه است. منم هیچ مشکل جدی که بتونه طلاق بده ندارم.
یک خانه دارم که در آن زندگی می کنم به مبلغ یک میلیارد و 900 و یک ماشین تیبا که نیازم است.
اگه بخواد مهریه رو بذاره اجرا، می تونه یک دفعه این ها رو ازم بگیره یا چون جزو مستثنیات دین است، قسطی می کنند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خودرو قابل توقیف است مگر ثابت کنید تنها وسیله معاش است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد که باید مورد کارشناسی قرار گیرد.