مشاوره حقوقی رایگان - تعهد

سلام خسته نباشید ... من همسرم الان پنج ماه خونه مادرش هست الزام به تمکین خانوممو گرفتم و دادگاه رای به نفع بنده صادر کرده و وکیل خانومم اعتراض به رای زده پرونده رفت برای تجدید نظر میخواستم سوال کنم ازتون چیجوری باید پرونده خودمو از دادگاه تجدیدنظر پیگیری کنم؟ و خانومم گفته که حتما باید من و ایشون که تعهد کتبی بدیم که با هم زندگی کنیم میخواستم آیا دادگاه از جفتمون تعهد میگیره که دیگه خطایی ازمون سر نزنه یا نه .... یا اصلا تعهد من و همسرم ربطی به دادگاه نداره ...... ممنون و سپاس

پاسخ ها :

احسان طغیانی

جناب آقای احسان طغیانی :

می تونید به دفتر شعبه دادگاه تجدید نظر مراجعه کنید. البته ممکنه فرصت چندانی پیدا نکنید که داخل خود شعبه دادگاه تجدید نظر برید و با قضات صحبت کنید.
معمولا این اتفاقات در دادگاه تجدید نظر کمتر اتفاق می افته که طرفین را بخواهند و و تعهد بگیرند. شما می تونید مطلبی را با توافق همدیگه بنویسید و به دادگاه ارائه کنید. یا هر طرف لایحه دفاعلیه بنویسه و از خودش دفاع کنه.