مشاوره حقوقی رایگان - قصور جراحی زیبایی

باسلام حدود دو سال گذشته پس از کاهش وزن حدود 15کیلو ، نیاز به جراحی ابدو و زیبایی شکم داشتم ، به فوق تخصص جراحی زیبایی و پلاستیک مراجعه کردم
با دوبرابر تعرفه معمول جراحی انجام دادند ولی از روز اول بخیه های خیلی بزرگ مشهود بود که گفتند با پماد و نهایت تراش با الماس مخصوص ( اصطلاحی که بکار بردند) در مطب خیلی راحت جای بخیه محو میشه ، بعد دوسال بامشاهده مشکلات ظاهری شل بودن پوست زیر شکم و جای بخیه و درد ناف ، توسط جراح دیگری معاینه و سونو شدم ،متوجه شدم کار ابدو به صورت ناقص انجام شده بعضی جاها چربی برداشته نشده پوست به اندازه کافی کشیده نشده ، فرم ناف مشکل داره دچار فتق ناف و چسبندگی جدار شکم شدم و بخیه غیر استاندار زده شده و چند جا برش های غیر ضروری زده شده و منجر به اسکار شده است ، جراح خطاهای خود را پذیرفته و قول داده که مشکلات را طی عمل مجدد به صورت رایگان برطرف کنه منتهی چون نتیجه عمل اصلا با تجربه و رزومه فوق تخصص زیبایی و پلاستیک هم خوانی ندارد اصلا حاضر نیستم یکبار دیگه تحت جراحی ایشان قرار بگیرم ، با مراجعه به کمیسیون پزشکی جهت دریافت دیه و خسارت به نتیجه میرسم که با دریافت خسارت نزد جراح دیگری مراجعه کنم و هزینه مجدد بهم تحمیل نشود ؟ درچه مرحله ای از شکایت میتونم برای جراحی ترمیمی اقدام کنم چون وضعیت فتق ناف اورژانسی شده است؟ و احتمالا حدودا چند درصد دیه یا آرش یا ... و یا چه مبلغی تعیین می‌کنند؟ هزینه درمان‌های ابدو مجدد و جراحی چسبندگی شکم ،درمان فتق ناف و جراحی پلاستیک ناف و فرم دهی ناف و برطرف کردن جای بخیه ها و اسکار بخیه به غیر از هزینه بیمارستان حدود صد میلیون تخمین زده شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات قصور می توانید خسارت خود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا می‌بایست شکواییه ثبت نمایید از طریق دادسرای جرایم پزشکی موضوع بررسی می‌شود و مطابق نظر پزشکی قانونی به شما دیه پرداخت می‌گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما از طریق نطام پزشکی و دادسرا اقدام کنید