مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام چند ماه قبل همسر خواهرم ایشون رو خونه‌ی پدرم گذاشتن و رفتن ، خواهرم دادخواست طلاق دادن
و بعد همسرشون دادخواست تمکین
دادگاه پرونده طلاق داره بررسی میشه
اما دادگاه مربوط به تمکین،با اینکه به قاضی گفته شده خواهرم امنیت پیش ایشون ندارن ولی باز هم قاضی بدون استعلام گرفتن به آقا گفته باید خونه و وسایل تهیه بشه
خواهرم نمی‌خواد با این آقا زندگی کنه امنیت جانی نداره .چه کاری میشه انجام داد.
و همچنین آقا رو دادگاه طلاق به پزشکی قانونی ارجاع دادن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دلایل مبنی بر سوءرفتار و معاشرت ارائه دهد وگرنه تمکین نکند ناشزه محسوب خواهد شد و مستحق نفقه نمیباشد
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود:
در خصوص طلاق بنا به خواسته زن موضوع کمی مشکل هست چون زن یا همان زوجه باید ثابت کنه که لااقل یکی از شرطهای داخل عقدنامه برای طلاق اتفاق افتاده و یا ثابت کنه که دچار سختی و فلاکت شده با این مرد به اصطلاح. یا از شوهرش وکالت در طلاق بگیرد یا توافقی باشه . واما در مورد تمکین اگر ارجاع برای سنجش شخصیت و جامعه پذیری و این چیزها باشد و برای دادگاه اثبات شود ممکن هست که دعوی تمکین رد بشه و به هر حال مرد همچنین باید ثابت کنه که همه وسایل زندگی با آسایش برای زنش فراهم کرده و باز هم ز اواو تمکین نمیکند. . اما در صورتی که رای به نفع مرد صادر بشه از زمان قطعی شدن اون حکم دیگه زنش نفقه نداره و ناشزه محسوب می شود و به واسطه همون جریان شوهر از دادگاه ممکنه البته اجازه ازدواج دوم را بخواهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی در اینجا زوجه می‌بایست بتواند ادعای خود را اثبات نماید اگر شهودی دارد اگر مورد ضرب و شط قرار گرفته است اگر همسایگان حاضر به تحقیق محلی یا شهادت هستند می‌تواند به این موارد اشاره و استناد نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن برای طلاق باید دلیل داشته باشد و صرف ادعا کافی نیست