مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک قولنامه ای

سلام
در اثر اختلاف خانوادگی شوهر همسرش را میزند و همسر شکایت میکند و دادگاه و پزشکی قانونی و ...آخرش شوهر محکوم به دیه میشه حدودا100میلیون حالا شوهرش اظهار ندامت می‌کنه و میگه حاضره خونش که حدود 700میلیون ارزش داره بزنه بنام زن تا برگردم سر خانه زندگیشان خانه هم سند ندارن قولنامه است حالا ممکنه بعد قولنامه شوهر دبه کنه و ادعایی داشته باشه؟واینکه چه جور قراردادی بنویسه که بعداً شوهرش نتونه زیر حرفش بزنه

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در دفتر اسناد رسمی میتوانند علاوه بر قولنامه اقرارنامه نیز تنظیم نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
متنی تخصصی ترجیحا توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد
وگرنه ممکن است هبه تلقی شده و امکان رجوع وجود داشته‌باشد