مشاوره حقوقی رایگان - سلام . نتایج تامین خواسته و نفقه و دادگاه مهریه

سلام نتایج تامین خواسته از اجرای احکام به شعبه دادگاه مهریه ارسال می شوند یا باید برای انتقال آن خودم اقدام کنم؟ اگر نفقه در شورای حل اختلاف مطرح شده باشد به چه صورت نتیجه آن به دادگاه مهریه منتقل می شود؟

پاسخ ها :

منا حمیدی مجد

سرکار خانم منا حمیدی مجد:

سلام برای پیشبرد سریعتر پرونده بهتر است شخصا دادگاه حقوقی را از وجود تامین خواسته و پرونده مطروحه نفقه در شورای حل اختلاف مطلع کنید. لکن نیاز مبری از اعلام به دادگاه حقوقی مبنی بر وجود پرونده نفقه در شورای حل اختلاف نیست
موفق باشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در عرف حقوقی کشور دادگاهی به نام دادگاه مهریه وجود ندارد.
پس از تامین خواسته و در صورت طرح دعوی مطالبه مهریه دستور توقیف اموال زوج به توسط دادگاه صادر می شود منتهی وظیفه معرفی ملک بر عهده زوجه یا وکیل ایشان است.
دعاوی راجع به اختلاف زوجیت در هر صورت در دادگاه خانواده مطرح می شوند نه شورا