مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

سلام و خسته نباشید. شخصی علیه من طرح دعوی نمود که نسبت به آب چشمه ای ممانعت از حق کرده ام،دادگاه رفتم گفتم در مکان دو چشمه وجود دارد و شاکی از چشمه پایینی و عمومی استفاده می کرده و نسبت به چشمه بالایی حقی ندارد.
کارشناس بررسی کرد که چشمه در منابع ملی واقع شده و شاهد هم چند گواه آوردند که سابقه استفاده از چشمه را دارد.من در دادگاه بدوی و تجدید نظر محکوم شدم و رفع ممانعت صادر شد.

حال با این دلایل ذیل می توانم اعاده دادرسی بزنم دیوان؟ دلیل جدید حساب میشن؟

1-حال درخواست تامین دلیل دادم و کارشناسی دیگر بررسی کرد تا چشمه در زمین زراعی واقع شده و 2_کارشناس رسمی در رشته آب هم تایید کرده که با توجه به اینکه من سه هکتار باغ و زمین زراعی اطراف چشمه دارم آب چشمه فقط یک هکتار آبیاری می کند و اقلیت آب تایید کرده.
3_اداره آب شهرستان هم اومد بررسی کرده که آب چشمه محدود و فقط نیم هکتار آبیاری می کند و مازادی ندارد.
4_15 نفر هم به صورت ثبتی و رسمی برای من گواهی داده اند و حتی گفته ام که شاکی حقابه ای نسبت به چشمه ندارد.و در شعبه ای دیگر که شاکی با همین موضوع شکایت کرده بود 5 _نفر گواهی داده اند که من مزاحمتی برای شاکی ایجاد نکرده ام
6_نامه عادی خریداری زمین که چشمه در آن واقع شده

7_نامه اعضای شورای روستا که همه تایید کرده اند که چشمه تحت تصرف من بوده و به صعوبت زرع خودم را آبیاری می کند
8_صورتجلسه مجدد کلانتری که تایید کرده که چشمه تحت تصرف من بوده و شاکی حقی از این چشمه نداره.
9-درخواست بدهم که شاکی ابتدا حقوقی اثبات مالکیت کند بعد کیفری این شکایت را طرح کند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعاده دادرسی نمی توانید انجام دهید