مشاوره حقوقی رایگان - ترک نمودن منزل

سلام وقت بخیر، همسرم‌ یک ماه هست که بدون گفتن چیزی منزل را با جمع نمودن وسایلش ترک و به خونه پدرش رفته، و برایم احضاریه اومده
آیا زمانی که بنده او را میخوام میتونه جدابشه؟ و دوما برای ترک منزل و شکایت کجا باید مراجعه نمود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون دلیل اگر شما رضایت به طلاق نداشته باشید نمی تواند طلاق بگیرد.
برای الزام به تمکین به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و بدوا اظهارنامه ارسال کنید تا به منزل مشترک برگرد سپس دا‌دخواست الزام به تمکین بدهید.
تا زمانی که حکم الزام به تمکین صادر نشده می توانید هر مبلغ یکی دو میلیون بابت نفقه پرداخت کنید تا حکم الزام به تمکین صادر شود.

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
توضیحات ناقص،
چنانچه زوجه اقدام به ترک منزل مشترک نموده باشد
دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید .

کاوه رهگذر

جناب آقای کاوه رهگذر :

سلام . دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید .

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست ثبت نمایید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام حق طلاق برای مرد هست ولی زن هم با وجود شرایطی که در قانون و شرایط ضمن عقد هست می‌تواند خود را متعلقه نمايد مضافا برای طرح شکایت به دفاتر خدمات قضایی جهت طرح دعوي مربوطه مراجعه نمایید.