مشاوره حقوقی رایگان - اتهام فحاشی

با سلام دوسال پیش من وخواهرم رفتیم بانک از بانک ماشین رو تو کوچه بغل بانک گذاشتیم وقتی می‌خواستیم بیرون بیایم از کوچه یه آقایی سد راه کوچه بود تو ماشینش نشسته بود واصلا اهمیت نمی‌داد که ما میخواهیم بریم هر چی بوق وهر چی اشاره میکردیم و انگار نه انگار تا بالاخره یه ذره تکون داد ماشین رو ما به سختی از کوچه بیرون آمدیم ولی اینقدر کیپ به کیپ بود باما که نمیتونستیم بریم بیرون بازم ما منتظر شدیم اما ایشان محل نمی‌داد چند بار که به ایشان تذکر دادیم از ماشین پیاده شد و شروع به به فحاشی کرد و موهای خواهرم را با دست گرفت و شروع به کشیدن کرد خواهرم رو از ماشین کشید پایین وحرفهای زشت به خواهرم میزد موهایش همانطور تو دستهاش بود که خواهرم من رو صدا کرد بطوری که من تمام مدارکم دستم بود کارت ملی وکارتهای بانکیم اینقدر از دیدن اون حالت خواهرم ورفتار اون آقا خونم به جوش اومد که همه چی از9 دستم افتاد و متوجه نشدم رفتم خواهرم رو از دست اون آقا کشیدم بیرون ولی ایشون هنوز داشت به خواهرم حرفهای خیلی زشت میزد کنترلم رو از دست دادم ومنم تا میخورد زدمش چون هر کاری میکردم دهنشو نمی‌بست منم واقعا دست خودم نبود مردم جمع شده بودن این آقا فقط به خواهرم فحش میداد ومن هر کاری میکردم که سرشو برگردونم رو به خودم نمیشد منتهی این وسط مدارک من گم شد
بعد از چند وقت برام ابلاغیه اومد وحسابم بست شد ولی من نمی‌دونستم برای چی هست وقتی متوجه شدم که اون آقا از من شکایت کرده و مدارک من رو برده گذاشته پیش قاضی و حالا از من دیه میخواد به جرم فحاشی در عموم وخسارت به ایشان در صورتی که فحاشی ایشون داشتند گوشی خواهرم رو ایشان گرفتن وپرت کردن تو خیابون الان اجرای احکام منو خواستند برای دیه
اگر برم امکان بازداشت هست برام یا نه .یا اگر مبلغ دیه زیاد باشد ومن همون موقع نتونم پرداخت کنم امکان جلب کردن هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام بابت توهین وفحاشی بدون سوابق کیفری منجربه صدور جزای نقدی ست ودیه بابت ضرب وجرح عمدی بوده که باید دفاع مشروع رو ثابت کنید وگرنه محکوم به پرداختید. حتما باوثیقه مراجعت نمائید امکان جلب هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فعلا از شما وثیقه یا ضامن معتبر اخذ می شود دفاع شما بررسی می شود اصل بر برائت است خلاف آن باید ثابت شود.بعد از قطعی شدن حکم اگر مبنی بر پرداخت دیه بود می توانید دادخواست اعسار دهید.

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

سلام وقت بخیر ... در صورت طرح دعوی برای شما ابلاغیه صادر میشه ... بدون دعوت و اعلام شکایت یا طرح دعوی و ... رای صادر نمیشه مخصوصا وقتی ثنا دارین و اطلاعاتتون دست طرف بوده...برای شکایت فحش هم دیه صادر نمیشه!مجازات توهین و فحاشی عدی شلاق یا جزای نقدی بستگی به میزان و نوع توهین ،نظر قاضی و سابقه طرف داره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که جزای نقدی برای توهین است البته توهین ساده اگر کلمات رکیک استفاده شده باشد مجازات آن شلاق است در صورتی که ثابت نشود که دفاع مشروع بوده دیه می‌بایست پرداخت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه حکم قطعی شده است و در مرحله اجراء می‌باشد توصیه بر این است که با خودتان در هنگام مراجعه به اجرای احکام، ضامن ببرید. وانگهی در خصوص نحوه پرداخت دیه نیز می‌توانید دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا سرانجام دیه را به شکل اقساطی پرداخت بنمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه
درخواست اعسار بدهید و خواهرتان هم از او شکایت کند به جرم کشیدن مو و توهین