مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت مسکن مستقل با حیاط مشترک در خانه پدری

سلام وقت بخیر. بنده درخواست الزام به تمکین خانم رو تقدیم دادگاه کردم. همسر بنده جهیزش رو مسترد کرده و بنده وسایل لازم رو تا حد توان و عرف برای زندگی خریداری کردم. منزلی که به دادگاه معرفی کردم برای سکونت، واحدی است به متراژ 80 متر که صرفا حیاط آن با خانه پدری مشترک است و از سایر جهات (سند، آب، برق، گاز، حیاط مستقل و ... ) کاملا مستقل است و قبل از بنده چندین مستاجر در آن زندگی می کرده اند.
این که از لحاظ عرفی زندگی در نزدیکی والدین هر کدام از طرفین شاید درست نباشد به کنار، اما سوال این است که ملکی با این وضعیت از "لحاظ قانونی" قابلیت نپذیرفتن توسط کارشناس یا قاضی را دارد یا خیر؟ به دلیل یک حیاط مشترک؟ (مثل اپارتمان ها که یک وردودی مشترک دارند. البته واحد مذکور غیر از حیاط مشترک ورودی، حیاط مستقل نیز دارد.) ممنون

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام صرف مشترک بودن حیاط مانع تایید کارشناسان نخواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این مورد نمی تواند تاثیری در نظر کارشناسان داشتهباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر حیاط مشترک ایرادی برای زندگی مشترک ندارد

امیر عظیمی

جناب آقای امیر عظیمی :

خانه شما مستقل بوده و وجود مشاعات مانع احراز تهیه مسکن توسط کارشناسان محترم نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ممکن است توسط کارشناس تایبد نگردد