مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی

باسلام .عرض شود که حدود 20 سال قبل عمویم یک قطعه زمین را با وجود اینکه پدرش(پدربزرگم) در قید حیات بود بدون اجازه و هیچگونه وکالتی به شخص دیگری فروخت به گمان اینکه در آینده همین ملک به او خواهد رسید.و پس فوت پدربزرگم نسبت به قطعات دیگر هم ادعای مالکیت نمود.آیا معامله صورت گرفته در آن زمان فضولی است.اگر پدرم دادخواست بده میتونه نتیجه بگیره.و تکلیف خریدار چیه؟
ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله معامله فضولی بوده است و ممکن است که مالک ، معامله را تنفیذ کرده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد