مشاوره حقوقی رایگان - مدارک لازم برای هزینه تدفین و بیمه عمر

سلام حدود 8 ماه است که مادرم فوت کرده ایشان حقوق پدرم که جزو نیروهای مسلح بوده و فوت کرده رو میگرفت الان برای دریافت هزینه های تدفین و بیمه عمر چه مدارکی باید ارائه بدم و تا چه زمانی میتونم این هزینه رو بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هزینه های کفن . دفن از اموال متوفی تامین میشود و برای بیمه عمر از بیمه نیروهای مسلح پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

گواهی انحصار ورثه ، بعلاوه گواهی فوت و شناسنامه ابطال شده