مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

با سلام و عرض ادب
اینجانب نسبت به رد درخواست اعاده دادرسی از دادگاه تجدید نظر شبعه 65 تهران هستم از شما تقا ضا راهنمایی دارم لطفا در این خصوص کمکم بفرمایید با تشکر اینجانب بدلیل پاس نکردن چک از قرار داد خرید یک دستگاه اپارتمان از تجمعی شدن 3 تا ملک از ملک پیش خرید نمودام واز ثمن قراردادم 1/5 ملیلرد اول از ثمن مامعله ملک پرداختو پس دریافت قرار داد ب امضا واثر انکشت ملک تحویل گرفتم حال فروشنده با حیله وتقلب از من یک پشت قراردادمان گرفته که چنانچه خریدار نتواند از ثمن مامله قراردادخود پاس نکند قراردادیک طرفه از طرفه فروشنده فسخ می گردد حال پس از 7ماه از این موضوع من یکی از چگهای که برای اخر قرار دادمان بوده را نتوانستم به موقع پاس کنم وفروشنده از دادگاه حقوقی بدوی ری را گرفته اکنون من پس از بررسی قانون با ادله جدید از دفتر اسناد رسمی متوجه شدم که فروشنده قبل از اینکه مال را به من بفروشده به دیگری انتقال غیر سند منقعول زده واینک در دادگاه بازپرسی بعنوان فروش مال غیر متهم ودر حال رسیدگی در دادگاه کیفری جلسه رسیدگی دارم لذا از ان مقام محترم نگران این هستم متهم می تواند از ری بدوی حقوقی مرا اذیت و دوچاره چالش کند یا خیر لطفا پس از بررسی اعلام نظر فرمایید با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه، پیرامون موضوع مطروحه بایستی تحت بررسی قرار گیرند.