مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

سلام. همسرم ماهی سی ملیون درآمد داره وصاحب خونه 100 متری و ماشین 800 میلیونی هست ولی ب من ک خانمش هستم ماهی 1 تومان حقوق میده ک البته همونم نصف نصف پرداخت میکنه،و متاسفانه هر خرجی ک راجب خوردو خوراک خانه هست اگر توسط من خریداری بشه باید با فاکتور خرید بهش ثابت بشه ک پولیرو ک بابت این خریدها ریخته خرج چیز اضافی دیگه ای نشده و هزار بار تو این بیست و چهار سال زندگی سر این مسعله جنگ و جدال پیش اومده..ازتون خواهشمندم راهی رو بهم راهنمایی کنید تا بتونم مهریم رو لااقل نیمی از مهرمرو ازش بگیرم و بقیه عمرمرو بدون منت و دادو دعوا بگذرونم..

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به دفترخانه که عقد شما را تنظیم کرده است مراجعه کنید از دفترخانه نامه برای اجرای ثبت می‌گیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
اگر قصد طلاق دارید مهریه مطالبه کنید در غیر این صورت بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان مطالبه مهریه وتوقیف اموال فراهم است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق ثبت اقدام به اجرا گذاشتن مهریه خود کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ نیمی از مهریه یا تمام مهریه کافی است به دفتر ازدواجی که در آنجا عقد نموده‌اید مراجعه کنید تا سرانجام از طریق اجرای ثبت(واحد مهریه)، نسبت به أخذ مهریه اقدام بنمائید.

علاءالدین اصغری

جناب آقای علاءالدین اصغری :

سلام.متأسفانه خساست یک بیماری است که بهتر است به روانپزشک مراجعه شود.
اگرمهریه شما عندالمطالبه است.قبل از طرح دعوا مهریه خود ابتدای امر تامین خواسته اموال و دارایی وی را بدهید تا مرتکب معامله بقصد فرارا دین نشود. و اموال وی را توقیف و سپس مهریه را اقدام کنید و می‌توانید در صورت استطاعت مالی همه مهریه خود را نقد کنید،