مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام من چند روز پیش به گوشی همسرم پیام مشکوک اومد و وقتی چک کردم دیدم با یه نفر در ارتباط و از طرف درخواست رابطه جنسی کرده از پیام های گوشیش عکس گرفتم و بعدش که باهاش حرف زدم قرار شد طرف رو بلاک کنه و دنبال این کارها نره ولی هنوز من از اتاق بیرون رفتم الان دیدم به طرف دوباره پیام داده فک کنم کسی پیام ها رو دیده هرکس پیامت داد جوابش رو نده بلاک کن من میتونم به چه عنوانی از ایشون شکایت کنم که محکوم بشه؟
وقتی بروش اوردم ایشون زد تو صورتم و دستم رو چنگ انداخت و رد ناخوناش رو دستم هست مامانم شاهده اونم تو زمانی که من باردارم
قبلا هم من رو زده ولی من شاهدی ندارم فقط یه بار قصد شکایت داشتم که یه کد رهگیری از زمانی که تماس گرفتم دارم اینم برای همین زمان بارداریمه از طرفی این اقا رفتاری شبیه پارانوئید ها داره و من حق بدون اجازه جایی رفتن ندارم شکاکه وقتی به خونه ی پدرو ومادرم میرم یا از هم به هر دلیلی دوریم با پیام هاش باعث ازار من میشه
و دست بزن داره الکی عصبی میشه من18سالمه و ایشون 33
ایشون لیسانس روانشناسی دارن و به دلیل روش هایی که در دانشگاه و رشته ی درسیشون ایجاد میکنه هروقت کار اشتباهی میکنه با خونسردی تمام کاری می‌کنه من مقصر جلوه کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریعا شکایت کیفری ضرب و جرح و رابطه نامشروع بکنید و مادرتان هم شاهد باشه اول برید کلانتری تا معرفی کنند به پزشکی قانونی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

طرح اینگونه موارد در سایت عمومی موجه نیست تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم زمانی که ایشان ضرب و جرح می‌کند همان موقع با پلیس 110 تماس بگیرید تا گزارش تهیه شود الان می‌توانید تا آثار جراحت باقیست از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت ضرب و جرح نمایید و همچنین رابطه نامشروع