مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای مزاحمت درب منزل

با سلام شب قبل چند نفر که اصلا نمیشناختمشان درب خانه ما را گرفته بودن و مدام فحاشی میکردن و با لگد به درب خانه و ماشینی که بیرون پارک شده بود میزدن همسایه ها مانع بیرون رفتن ما شدن الان من از تمام فحشها و حرکات آنها فیلم دارم که توسط موبایل فیلمبرادی شده،،
سوال من این است که آیا میتونم بابت این بی احترامی و هتک حرمت از آنها شکایت کنم و آیا این شکایت به نتیجه ای میرسه و قانون این افراد را مجازات میکنه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید