مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم

سلام زمینی دو سال پیش خریدم که در قبال خرید زمین دو قطعه زمین و چندمیلیون چک دادم ولی در قولنامه ثمن معامله توافقی زده شد. و من نمیدانستم اگه توافقی زده بشه معامله باطل میشه. بعد از اینکه زمین تحویل بنده ندادن مجبور به شکایت شدم که فهمیدم مال غیر به من فروختن و بعد از یکسال شکایت، حکم به برائت این آقا داده شد. البته در جلسه های حضوری در دادسرا این آقا رسیدی که من نوشته بودم و تحویل بنگاه داده بودم که چه چیزهایی از من گرفتن و قولنامه دریافت کردم را دادن به بازپرس و بازپرس هم گذاشتن روی پرونده ولی با این حال بخاطر ثمن معامله که توافقی بود ایشون تبرئه شد و اموال من به راحتی به فنا رفت.
یعنی اون رسیدی که خود متهم آورده و قبول دار شده که از من چک و زمین گرفته قبول نیست?
آیا میتونم شاهدان که پای قولنامه رو امضا کرده ببرم که حرفم قبول بشه?
الان من در اعتراضم به تجدید نظر چه چیزی مطرح کنم که به نفع من بشود
کمکم کنید

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به عدم قید ثمن قرارداد باطل است و باید زمین شما مسترد شود
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

باید پرونده مطالعه شود .اگر مال دیگری فروخته و شما از موضوع اطلاع نداشته اید و بابت معامله مال یا وجه نقد پرداخت کرده باشید و حتی چک داده و پاس شده یا نشده حق با شماست اما منظورت از توافق شده را متوجه نشدم