مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر در انتقال سند

ملکی رو به شخصی سال 98 به شخصی فروخته ام و در قرارداد شرط کردیم که خریدار 400 تومن از مبلغ کل ثمن رو پرداخت کند و همزمان سند منتقل میشود و اگر مالک سند رو منتقل نکرد به ازای هر روز 50 تومن خسارت بدهد. ولی خریدار در مدت پنج سال هیچ اطلاعی از آماده ثمن نداده و بعد از این مدت به دلیل یک سری مشکلات به خریدار اطلاع دادم که برای انتقال سند به دفتر خانه بیاید ولی از بنده درخواست خسارت این مدت را کرده.
آیا الزاما باید پرداخت کنم؟
چون خریدار هیچ پولی پرداخت نکرده و هیچ اطلاعی نداده، چگونه باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

محسن  احساني

جناب آقای محسن احساني :

با سلام عدم پرداخت بخشی از ثمن معامله ارتباطی به انتقال سند ندارد مگر در قرارداد شرط شده باشد در قبال مبلغ عددی سند در دفترخانه 0000 انتقال داده شود در آن صورت باید عدم حضور گرفته شود تا خسارتی به شما وارد نشود
اگر شرطی نشده خریدار حق دریافت خسارت از شما را دارد