مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زوجه

احتراما بنده زوجه هستم. سال 1390 عقد دائم نموده ایم. حاصل زندگی مشترک یك دختر 4 ساله است. از همان ابتداء زندگی اختلافات عدیده ای داشته ایم و با یكدیگر تفاهم اخلاقی نداشتیم تا اینكه از سال 95 بعلت اینكه ایشان به بنده خیانت کرده دچار اختلاف شدید و غیرقابل تحمل و مشقت باری گردیدم و موجب بروز شكایات بسیار عدیده فی مابین زوجین و خانواده های طرفین گردید و موجب شد از سال 96 تا کنون در منزل پدری خودم باشم و مدام در دادگاه و پاسگاه همدیگر را ملاقات نمائیم و روز به روز به اختلافات افزدوه گردید و طی سالهای قبل از 96 چندین نوبت به واسطه گری بزرگان به ایشان فرصت اصلاح در اخلاق و رفتار اعطاء شده که متاسفانه به هیچ وجه موثر نبود و در حال حاضر بیش از 2 سال است که هیچ ارتباطی فی مابین از نظر روحی و عاطفی وجود نداشته و هر آنچه بوده اختلاف و بدبختی و بیچارگی بوده که ایشان در طول 2 سال گذشته به بنده به ارمغان آورده است. نظر به مراتب فوق با عنایت به تحقق شروط ضمن عقد و نیز با عنایت به تحقق عسر و حرج شدید تقاضای صدور حكم طلاق را داده ام.
در ضمن بنده از سال 1398 به حکم دادگاه ناشزه محسوب شده ام و شوهرم در سال 1395 محکوم به دو سال حبس از بابت ترک انفاق که بصورت تعلیق درآمده است.
و در سال 1396 دادخواست نفقه حقوقی داده ام که حکم به بی حقی ام صادر شد.
آیا با شرایط فوق میتوان از شوهرم طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

خلاصه سوال بپرسيد
پذيرش طلاق از طرف زوجه يا
٢-با استناد به مواد قانوني مثل عسرو حرج يا غيبت بيش از چهار سال زوج و ..... همينطور مستند به برخي شروط ضمن عقد مثل محكوميت به حبس ، اعتياد مضر زوج و ترك زندگي مشترك و نپرداختن نفقه بيش از شش ماه .... امكان پذير است