مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام چندماه پیش موتور بهم زد و فرار کرد بنده پیاده بودم به کل بیهوش شدم اورژانس امد به بیمارستان منتقل شدم بعد پزشک قانونی خلاصه همه مراحل طی شد رسید به مرحله کارشناسی ولی تایید نکرد که تصادف بوده چون گزارش 110 نبوده تو پرونده و دوربین راهور تا یه هفته وقت داشتی بری بعد یک هفته پاک میشه به گفته خودشون ولی گزارش اورژانس تایید کرده فلان تاریخ تصادف بوده حالا ما باید چیکار کنیم. خلاصه کارای پزشکی و معاینه مجدد انجام شده ولی چون صحنه تصادف یادم نیست و نه گزارش 110 یا کروکی رو پرونده نیست ولی گزارش اورژانس تایید کرده فلان تاریخ تصادف بوده ولی کارشناس تو گزارش نوشته تصادف نبوده مگه میشه به این هم میگن عدالت حتی شاهد هم بردیم خلاصه موندیم چیکار باید کرد مارو یاری بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

قرشی یزدی  سیدمحمدعلی

قرشی یزدی سیدمحمدعلی :

استان :

سلام برای اثبات ادعای خودتون می تونید از دلایل مثل شهادت شهود وگزارش اورژانس استفاده کنید ...کروکی فرضی بکشه کارشناس و...اگر نظر داده اعتراض کنید واگر کسی در محل تصادف بوده که به اورژانس تماس گرفته رو پیدا کنید میشه الباقی پرونده رو پیگیری کرد .چون کارشناس از روی مستندات نظر میده ویکی از اونا گزارش 110 هست .ودیگری اورژانس ودر نهایت دادگاه تصمیم میگیره

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

شکایت کنید و در دادسرا تقاضای کروکی فرضی نمایید و با استناد به گزارش 110 واورژانس تصادف رو اثبات نمایید