مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک قبل از اجرای مهریه

با سلام من یک ماهه شوهرم از خونه بیرونم کرده و من توی این یک ماه هیچ اقدامی نکردم ولی الان بعد از یک ماه متوجه شدم که قصد طلاق داره برای اجرای مهریه رفتم از اداره ثبت پیگیری کردم و دیدم دو تا خونه ای که به نامش بوده رو تو همین مدت انتقال داده و الان هیچی به نامش نیست من اینو باید چجوری ثابت کنم آیا امکان برگشت سند ها وجود داره

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادخواست ابطال سند به دلیل صوری بودن معامله بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یک منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود.
ملک اضافی اگر به صورت صوری انتقال داده باشد می توانید دا‌دخواست ابطال معامله صوری بدهید.
جهت مطالبه مهریه به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه کنید.