مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام و خسته نباشید
ممنون میشم از راهنماییتون
پارسال سه دانگ یک خودرو اریسان رو خریداری کردم با امتیاز کار متاسفانه صاحب خودرو نیست کسی که فروخته مجوز کارشون هم لغو شده خودرو به نام خودم بیمه اش کردم قولنامه هم دارم از همون 3 دنگ شهرداری ماشین رو توقیف کرده حدود 1 ماه میشه بیش از 60 میلیون خرج ماشین کردم حالا با التماس و خواهش تمنا نامه آزادی ماشین رو گرفتم برگ پارکینگ به نام من هست و بیمه نامه هم همینطور توقیفی رو برداشتم خلافی پرداخت کردم هیچ کاری نداره تمام کارهاش انجام شده حالا صاحب سند میگه بیا مقداری بدمت و برو بسلامت وگرنه نه بذار پارکینگ بخوابه حالا من چیکار کنم ممنون میشم از راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
سلام دوست گرامی
چون فروشنده مالک نیست لذاترخیص خودرو تنها با موافقت مالک رسمی امکان‌ پذیراست وراه قضایی این است که علیه فروشنده ومالک طرح دعوی الزام به تنظیم سند مطرح کنید که فرایند بسیار طولانی دارد ودرصورتی که فروشنده به شما نسبت به سه دانگ مالکیت ولو غیر رسمی داشته باشد امکان‌موفقیت خواهید داشت موفق باشید