مشاوره حقوقی رایگان - بعد از 26سال سابقه کار و استخدام پیمانی ،حالا سازمان عنوان میکند باید در ازمون استخدامی شرکت کنم

باسلام. اینجانب در سال 1376 به صورت قراردادی مشغول کار در سازمان بهزیستی شدم ،،دارای مدرک کارشناسی رشته مشاوره و راهنمایی می‌باشم ،،لذا در سال 1390،دادنامه ای تخت عنوان، تقاضای رسمی شدن از قراردادی به دیوان عدالت اداری کشور داده ام و در تاریخ 1390/05/01 شعبه 24دیوان عدالت اداری با استناد به رای شماره 555هیئت عمومی دیوان عدالت اداری حکم به ورود واقدام به خواسته اینجانب ،وتندیل وضعیت استخدامی اینجانب به رسمی پیمانی نموده ،،حال بعد از حدودا 26سال سابقه کار سازمان بهزیستی عنوان میکند در صورتی که در آزمون استخدامی شرکت کنید امکان استخدام رسمی ازمایشی شما وجود دارد،،در صورتیکه در آزمون شرکت نکنید تبدیل وضعیت نمیشوید،،،ایا صحیح است بعد از 26سال کار و درحالیکه به سن بازنشستگی نزدیک هستم ،،در آزمون استخدامی شرکت نمایم ،،خواهشمندم جوابیه قانونی به استناد رای صادر شده ،،بنده را راهنمایی بفرمایید ممنون میشم ،،،

پاسخ ها :

پرسشگر :

اگر نیاز به شرکت در آزمون استخدامی بود چرا در سال 1390 شعبه 24 دیوان رای قطعی صادر کردن ،،،چرا اون موقع داخل رای عنوان نکردن که نیازی به شرکت در آزمون استخدامی هست جهت ارتقاء ،؟؟ رای دیوان نسبت به بخشنامه‌های دفتر ریاست جمهوری بالاتره یا ارزش پایین‌تری داره ،،؟؟طی همین مدت گذشته چه تعدادی نیرو در دستگاههای دولتی بدون آزمون استخدام شدند ، بدون به استناد بخشنامه دولت ومجلس،،؟ چرا داخل رای دیوان همون موقع اعلام نکردن که جهت ارتقاء باید در آزمون استخدامی شرکت کنید،،،؟؟در حالیکه بنده اون موقع شکایت کردم که ارتقاء پیدا کنم ،،،وگرنه چه تفاوتی بین قراردادی و پیمانی بود،،،،؟؟

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که رأی صادر شده مورد مداقه قرار گیرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید از طریق اجرای احکام دیوان عدالت اجرای حکم را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از طریق اجرای احکام دیوان پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند مشاوره به علت صورت هاي مختلف موضوع مي باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به صدور رای ، سازمان موظف به اجرا می باشد از طریق اجرای احکام دیوار پیگیر باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اجرای احکام دیوان پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق اجرای احکام دیوان عدالت اجرای حکم را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسأله طرح شده در گذشته پاسخ داده شده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اجرای احکام دیوان عدالت پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته جواب داده شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول بله لیکن میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و جوابگویی صورت گرفته است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت این مورد هم در دیوان شکایت کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام با توجه به رای صادره سازمان موظف هست رعایت کند به اجرای احکام دیوان عدالت با رای صادره مراجعه فرمایید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام قانون تعیین تکلیف استخدامی ها میگه برای تبدیل وصعیت میبایست در ازمون شرکت کنید اما اون حکم رو میشه اجرا کرد

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام ، از طریق دیوان پیگیری نماید