مشاوره حقوقی رایگان - تعداد دفعه برای اعسار

با سلام من خواهان پرونده بعد از مدت طولانی و اعسار از هزینه دادرسی توسط محكوم علیه و رد شدن و در نهایت قطعی شدن حكم در دادگاه اولیه و اعتراض محكوم علیه و قطعی شدن در دادگاه تجدید نظر و سپس تقاضای اعسار و تقسیط محكوم به و در نهایت رد درخواست توسط دادگاه تجدید نظر و ارجاع به اجرای احكام حقوقی و پس از مدت طولانی دوباره پرونده برگشته به همون قاضی اول و دوباره اعسار و تقسیط محكوم به. سوال آیا قاضی میتواند رای دادگاه تجدید نظر را نایده گرفته و دوباره با درخواست محكوم علیه به اعسار و تقسیط رضایت دهد ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید تشكر

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام. دادگاه ها در صدور حکم استقلال دارند و در موضوع مطروحه دادگاه بدوی هیچ تکلیفی به تبعیت از دادگاه تجدید نظر ندارد ولی در حر حال این موضوع در تصمیم دادگاه بی اثر نیست