مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خسارت توسط مقصر تصادف

سلام
بنده که راکب موتور سیکلت بودم با شخصی تصادف داشتم و اون شخص مقصر حادثه بود و من مجروح شدم و موتور خسارت دید
بنده رفتم دفترخانه و رضایت دادم که خسارت جانی و مالی ندیدم و الان طرف مقابل زیر خسارت موتور زده در صورتی که مالک موتور هیچگونه رضایتی به طرف نداده
ایا مالک اصلی موتور میتواند از مقصر حادثه شکایت کند و خسارت بگیرد یا اینکه رضایت راکب موتور برای اون شخص کافیه که از خسارت موتور سر باز بزند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زیان‌دیده رضایت دهد امکان مطالبه خسارت وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر ایشان می‌تواند به راکب مراجعه نماید