مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو به دلیل پاس نشدن چک ثمن معامله

سلام بنده ماشینم رو فروختم که به علت نبودن در ساعت اداری دوتا چک از طرف گرفتم که یکیش میشد واسه فردا یکیش واسه دو سه ماه بعد که اولیش برگشت خورد خورد و با بدبختی چک اولش رو داد چک دومشم همینطور برگشت خورده الان دیگه اصلا جواب نمیده من هم مدارک دست خودم هست و هم وکالت ماشین به نام خودم سته میخواستم ببینم چگونه میتونم ماشینم رو پس بگیرم از من یه شهرم اون یه شهر دیگر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شرط فسخ پیش بینی شده باشد می توانید معامله را فسخ کنید در غیر این صورت کاری نمیشه کرد
اگر حق فسخ در قرارداد شرط نشده باشد می توانید دا‌دخواست بدهید و وجه چک را مطالبه کنید