مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک دیگری

با سلام بنده چهار سال پیش زمینی رو با پسر دایی خودم قولنامه کردیم به نام همسرم و فروختیم به کسی پول را پسر دایی من گرفت و گفت میرم از صاحب اصلی میخرم ..ولی این کار رو نکرد وطرف شکایت کرد و خانوم من رو زندان کردن ..الان یک قولنامه پیش من هست که پسر دایی زمین فوق رو به خانومم فروخته ولی با نام کسی دیگر امضا هم دارد آیا من میتونم شکایت کنم از پسر دایی که این بلا رو سر ما آورده است

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر اگر پسر داییت قولنامه را امضا کرده به عنوان کلاهبرداری از وی شکایت کن وگرنه باید از فروشنده شکایت کنی.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
https://eitaa.com/RezaAmiriZadeh_09123532748

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ شما سمتی در شکایت ندارید و همسرتون باید طرح شکایت کند مبنی بر کلاهبرداری اونهم در صورتی جرم احراز می شود که پولی هم پرداخت شده باشد وگرنه جرم کلاهبرداری اتفاق نیفتاده است. از طریق خط شناسی و.... اگر اثبات شود سند توسط ایشان تنظیم شده جرم جعل سند نیز مفروض است و قابل پیگیری قضایی می باشد.