مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت ثمن معامله

سلام میگن در خرید ملک و در زمان دادن پول به فروشنده این باید در سه مرحله انجام بشه
1فی المجلس
2در زمان تحویل ملک
3 روز سند
سوال پیش میاد که آیا شماره چک و مبلغ و تاریخ چک روز تحویل و روز سند تو قرار دادباید ذکر بشه؟ این چک ها باید دست خریدار باشه و در روز تحویل و روز سند به فروشنده بده؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دست امین چک ها بدهین و تاریخ و غیره دقیق ذکر بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد موبایل‌نامه به همین سادگی نیست یک کلمه می‌تواند آن را جابجا نماید می‌بایست طرفین مبلغ طریقه پرداخت یط فسخ یا منفسخ همه این‌ها می‌بایست درج شود