مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کارشناسی تصادف

دیروز یک افسر برای کارشناسی تصادف ما رای مقصر به من داده. بعد از تحقیق مسلم شد که شخص مقابل هم به میزان مساوی مقصر می‌باشد. چطور میتونم خسارتی که پرداخت کردم و پس بگیرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام اگر افسر مذکور,کروکی کشیده ,ازطریق خدمات قضایی نسبت به کروکی اعتراض نماییدوپس ازترسیم کروکی جدید,چنانچه نامبرده مقصربوده,به مقدار قصور ,خسارت پرداختی راقانونی مطالبه کنید.وچنانچه افسر اولی کروکی نکشیده,شما تقاضای کروکی فرضی نماییدومراحل مذکور را انجام بدهید