مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به طرح هادی

سلام و وقت بخیر

مادر روستایی ملک مسکونی و باغی داخل بافتی داریم که چند سال قبل در طرح هادی روستایی چون محل زندگی ما نبوده متاسفانه با اقدام نابجا دهیاری طرح و نقشه طرح هادی به گونه ای گرفته شد که به عنوان مثال وقتی خواستن خیابون 12 متری بگیرند ملک ما 4 متر عقب نشینی و ملک همسایه روبرویی ما 1 الی 2 متر و گاها اصلا عقب نشینی نکردند

خواستم بپرسم آیا امکانش هست به این طرح و نقشه اعتراضی بزنیم و ما همان مقداری که عرف هست عقب نشینی کنیم یا اینکه میتوان خسارت را از دهیار یا همسایه روبرویی و یا نهادی گرفت یا نه ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی برای دیوان محترم عدالت اداری لایحه سالمند