مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه خانواده

سلام خسته نباشید. نزدیک به دو سال است از همسر سابقم جدا شدم. نزدیک به شش ماه است همسر سابقم درخواست دیدار فرزندم را داده و دادگاه حکم به هفته ای یک بار دیدار از فرزندم را داده. ولی محل دیدار رو مشخص نکردن. اینجانب ساکن تهران هستم و همسر سابقم ساکن ورامین. برای تحویل قاضی گفتن با هم توافق کنید. در این مدت چند باری برای تحویل دادن یا گرفتن اذیت کردن و بنا به گفته ایشان هر سری که حرف پیش میاد میگه میرم شکایت میکنم که بچه را تحویل نمیدهی. با تحویل بچه هیچ مشکلی ندارم بهش میگم بیا دنبالش ببرش میگه خودت باید بیاری دم خونه ام تحویل بدی. در مورد این موضوع چکار باید بکنم. ممنون میشم راهنماییم کنید. با سپاس فراوان که وقتتونو برایم گذاشتید

پاسخ ها :

شهلا اروجی

شهلا اروجی :

سلام
يك اظهارنامه بفرستيد با موضوع مراجعه به محل اقامت شما جهت تحويل بچه و ملاقات وفق حكم دادگاه