مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن ملک به نرخ روز

با سلام
در سال 94 یک تفاهم نامه محلی بین ما و طرف مقابل انجام گرفت که در ازای دریافت مبلغی ،اراضی به مساحت به نام طرف مقابل انتقال یابد،بند یک تفاهم نامه پرداخت وجه در همان زمان بوده و بند دیگر تعهد ما بابت حضور در دفتر خانه جهت انتقال اسناد،حال بعد از گذشت 8سال و پرداخت نکردن پول طرف از دادگاه رای گرفته بابت ملزم شدن ما برای حضور در دفترخانه
برای جلوگیری از این کار و یا ابطال این تفاهم نامه،یا ارزش گذاری به نرخ روز و مطالبه آن
باید چی کار کرد؟
بهترین کار کدام است؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه ثمن به نرخ روز دهید تا رسیدگی شود